Anhörig

Tillsammans upprättar vi en överblick över vilka förväntningar man har på assistansbolaget, assistenterna och kanske även på sig själv som anhörig under den ständiga process som det ändå är för alla som är delaktiga. Vi kan utforma en kortsiktig och långsiktig handlingsplan. Ett bra samarbete är a och o för att vi ska kunna lyckas tillsammans.

anhorig-hero
In love with handicapped man

Arbeta som anhörig

Anhöriga inom vård och omsorg kan spela en central roll. Det är inte ovanlig att anhöriga kan vara en resurs och möjliggöra större delaktighet för assistansanvändaren, vilket i slutändan ger en högre kvalitet av vård och omsorg, något som gagnar alla.

Något som man ofta missar är att även för den anhörige innebär det ofta en drastisk förändring av livet. Starka känslor, tvivel och vanmakt är vanliga reaktioner. Detta är något vi arbetar kontinuerligt med och har god kännedom om. Nästan två tredjedelar av alla som får personlig assistans har eller har haft en anhörig som assistent. Välkomna att lyssna på vad vi kan göra för er.

Personlig handlingsplan
6 % administration
IFA supporter
Dygnet-runt-jour
Jurist att tillgå
Vi är godkända av IVO

Har du frågor? Kontakta gärna oss via formuläret så berättar vi mer!

Vi på Assistans Kompetens värnar om de anhöriga till assistansanvändarna.

Det finns otaliga frågetecken och ibland varken ork, tid eller möjlighet att ta reda på hur det är att arbeta som anhörig. Gång på gång betonas vikten av ett gott samarbete mellan de anhöriga, assistenterna och bolaget.

Välkomna att lyssna på vad vi kan göra för er!

  • Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

assistent-hero

Arbeta som personlig assistent

Gå gärna in och läs mer om arbetet som personlig assistent.

Jobba som assistent

sajobbarvi-hero

Bli kund hos oss

Gå gärna in och läs mer om hur vi arbetar & hur processen ser ut för att bli kund hos oss.

Hur vi jobbar