Assistent

Att vara assistent hos Assistans Kompetens

Det hela började med att vi var på ett informationsmöte då bolaget hade öppet hus, vi kunde ställa frågor i lugn och ro och jämföra. För oss har mötet med de här människorna som arbetar på företaget inneburit att vi nu äntligen har någon som lyssnar på oss, som höjer oss, och som värdesätter det arbete vi lägger ner.

 

Att bli bekräftad och få ett erkännande är extremt viktigt och vi känner oss mer respekterade.

 

Vi trodde nog inte att det fanns människor som hade ett så stort hjärta och hjärna och att dessa var förenliga med varandra. Det är så mycket som särskiljer detta bolag från vårt förra och det handlar säkert om att det finns en vilja, en vision, men inte att tjäna pengar utan att skapa något kvalitativt för de människorna som bäst behöver det.

 

Tack vare Assistans Kompetens fördelning av ekonomin har vi nu fått högre lön, bättre personalvård, vi är delaktiga i beslut och vi har otroligt kul och trevligt tillsammans.

 

Vi kan varmt rekommendera Assistans Kompetens. Vi känner oss delaktiga och uppskattade. Vi känner oss delaktiga och uppskattade.

 

Sonja & David

Vi på Assistans Kompetens värnar om våra personliga assistenter. Vi vill höja statusen på arbetsrollen dels genom att vi har branschens absolut högsta löner men också genom ett gediget arbetsmiljöarbete och kvalitetssäkra våra utbildningar för att säkerställa tryggheten och självkänslan för alla våra anställda

Fördelar

  • Friskvård.
  • En trygg och säkrad arbetsmiljö.
  • Bland de högsta lönerna i branschen.
  • Vi har kompletta försäkringar för dig som anställd genom kollektivavtalet.
  • Vi har utvecklingssamtal.
  • Vi har möten för våra assistenter.
  • Handledning.
  • Dygnet runt jour som du ringer gratis.
  • Bättre pension tack vare högre lön (tänk på framtiden).
  • Utbildningar.

Vem passar som Assistent?

Du har en otroligt viktig roll som personlig assistent. Du ska vara mogen och ha empati samtidigt som du måste vara professionell i din yrkesroll. Att du står med båda fötterna på jorden och är trygg och stabil. Att du känner av och ser den funktionsnedsatte och är duktig på att möta och bemöta andra människor som är i behov av din hjälp. Du är unik på många sätt och en hjälpande hand för en annan människa. Ett komplext arbete som utvecklar dig som människa där du är ditt eget verktyg.

Bli kontaktad

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till er.
Självklart så sprider vi inte era uppgifter vidare utan ert samtycke till detta.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Kontakt

020-20 20 85
info@assistanskompetens.se

Fler kontaktuppgifter

Besöksadress

Trädgårdsgatan 49
602 42 Norrköping

Hyvelgatan 5
621 41 Visby

Huvudkontor

Bragevägen 3
114 26 Stockholm

Vi har 100 i index på Assistanskoll.se